Liga 1

Reghecampf a salvat doi jucători » Pe cine regretă antrenorul Stelei dintre cei 3 plecaţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 decembrie 2012

Gigi Becali a întocmit o listă de 5 jucători care vor pleca de la Steaua în această iarnă. Dintre aceştia, doar 3 au fost lăsaţi pînă la urmă să se despartă de roş-albaştrii.

Machado, Martinovici şi Dumitraş sînt cei 3 care nu vor mai fi în lotul lui Reghecampf pentru retur. Antrenorul Stelei a reuşit să îi salveze pe Tibi Bălan şi Adi Rocha, care intraseră şi ei pe lista neagră a patronului.

"De nici un jucător nu ne putem dispensa în momentul de faţă, pentru că sînt jucători foarte importanţi. Deci, noi ne bazăm în retur pe toţi jucătorii şi chiar îmi doresc ca acest lot să rămînă împreună, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul.", a spus Reghecampf pentru Digi Sport.

Îl regretă pe Dumitraş

Singurul dintre cei 3 plecaţi regretat este Andrei Dumitraş. Antrenorul Stelei are numai cuvinte de laudă pentru fundaşul Ceahlăului şi crede despre acesta că va reveni la Steaua în scurt timp.

"Ne-am despărţit de Dumitraş. Un jucător de care mie îmi pare foarte rău, pentru că avea anumite calităţi fizice incredibile. Dumi e un copil foarte timid, un coleg incredbil, dar în momentele critice nu a făcut faţă. Dar sunt sigur că în cîţiva ani Dumi o să ajungă din nou la Steaua, sau poate la o echipă mai mare.", a completat antrenorul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.