Liga 1

Rui Duarte şi-a găsit echipă » Respins de Steaua, rapidistul va juca în Cipru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 decembrie 2012

Rui Duarte şi-a rezolvat problemele în privinţa viitoarei sale echipe.


Fundaşul de 32 de ani mai trebuie doar să-şi rezolve situaţia contractuală cu Rapid. După ce va deveni jucător liber, portughezul va semna un contract cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, conform 24sports.com.cy.

După ce a ratat mutarea la Steaua, Rui Duarte s-a înţeles cu Anorthosis, echipă antrenată de fostul tehnician al Stelei, Ronny Levy. Tot acolo evoluează şi foştii colegi ai fundaşului, Dan Alexa şi Juliano Spadacio. Alături de Rui Duarte va sosi în Cipru şi fostul stelist Pablo Brandan.

"Cipru este o variantă bună. Am vorbit cu impresarul, mi-a spus că sînt ceva discuţii şi sînt de acord dacă e o ofertă bună. Nu e adevărat că aş avea vreo clauză care să nu-mi permită să semnez cu altă echipă din România. Am mulţi prieteni la Anorthosis, Spadacio, Alexa, chiar vorbesc cu ei, dar momentan nu e nimic sigur, sînt doar informaţii apărute în presă", a spus Rui Duarte la sportro.

Duarte a mai fost dorit şi de Steaua, dar nu s-a ajuns la un acord pentru că fundaşul a refuzat să facă o vizită medicală cerută de "militari" cît timp se află sub contract cu Rapid.


300.000 de euro va fi salariul lui Rui Duarte în Cipru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.