Stranieri

Dan Petrescu şi-a cucerit jucătorii: "Ne-a făcut să funcţionăm şi să fim printre cei mai buni"

Kevin Kuranyi e unul dintre liderii lui Dinamo Moscova Foto: RIA Novosti / Anton Denisov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 decembrie 2012

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la Dinamo Moscova, a revitalizat echipa în acest sezon, urcînd-o pînă pe 9, după ce a preluat-o de pe ultimul loc.


Antrenorul român şi-a cucerit elevii prin atitudinea sa, iar neamţul Kevin Kuranyi a avut numai cuvinte de laudă despre el înainte de sărbători.

"Rezultatele din ultima vreme mă fac să fiu mai optimist decît eram acum cîteva săptămîni în ceea ce priveşte viitorul. Antrenorul nostru, Dan Petrescu, ne-a făcut să funcţionăm iarăşi ca o echipa. Şi sîntem una dintre cele mai bune din campionat.

Am cîştigat 11 din ultimele 13 meciuri şi am reuşit să învingem toate echipele mari din Rusia, cu exceptia lui Anji. Pe scurt, privim cu încredere către viitor. Sîntem într-o formă grozavă", a spus fostul international german în mesajul de Crăciun pentru fanii lui Dinamo.

"Alb-albaştrii" sînt la numai două puncte distanţă de ultimul loc care duce în Europa League. În plus, sînt calificaţi în sferturile Cupei Rusiei, unde vor evolua în aprilie împotriva lui Anji.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.