Campionate

"Informatorul lui Mourinho" este vinovatul căderii lui Casillas: "Nu mai vorbeşte cu Iker de două luni!"

Foto: Marca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 decembrie 2012

Casillas a fost pentru prima dată în ultimii 10 ani rezervă dintr-o decizie tehnică la meciul Malaga - Real Madrid 3-2, ultimul din 2012, iar presa spaniolă caută în continuare explicaţiile.

Cotidianul Marca dezvăluie în ediţia de azi că "antrenorul de portari al lui Real Madrid nu are nici un dialog cu fotbalistul de 31 de ani, în ciuda faptului că ar trebui să-l pregătească la fiecare antrenament".

Louro nu mai vorbeşte deloc cu Iker Casillas, de aproape două luni, iar acest lucru l-a determinat şi pe Mourinho să-şi piardă încrederea în goalkeeper. Casillas nu mai dă randamentul dorit la antrenamente, portughezul considerînd că Adan este mult în formă decît el, iar ziarul spaniol scrie că acest lucru este şi din cauza lipsei de comunicare între Louro şi Casillas, care nu mai lucrează împreună la exerciţiile specifice şi nici la cele psihologice.

Pe lîngă faptul că sînt colaboratori, antrenorul de portari al Realului, Silvino Louro, este şi un prieten foarte bun al lui Mourinho, avînd o influenţă importantă asupra acestuia. Jucătorii chiar îl consideră în vestiar informatorul lui Mourinho, pentru că Louro îi spune antrenorului absolut tot ce aude de la fotbalişti, iar antrenorul acţionează în consecinţă, mai informează Marca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.