Liga 1

Rossini, apoi Salam şi Minune » Familia Reghecampf a sărbătorit Crăciunul pe ritmuri de manele

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce de ziua Anamariei Prodan au mers la Viena, la "Bărbierul din Sevilla", soţii Reghecampf au petrecut în ajunul Crăciunului pe ritmuri de manele


Laurenţiu Reghecampf profită din plin de zilele de vacanţă şi, după ce i-a oferit soţiei sale o vacanţă la Viena, unde Anamaria şi-a serbat ziua de naştere, Crăciunul l-a petrecut împreună cu prietenii. În Ajun au participat amîndoi la o petrecere, unde au fost naşi la ruperea turtei unei fetiţe. Cheful s-a încins repede, avînd în vedere că muzica a fost asigurată de cei mai în vogă manelişti ai momentului: Adrian Minune şi Florin Salam. Antrenorul Stelei a fost preferatul celor doi, ei dedicîndu-i tehnicianului mai multe melodii.
Înainte, soţii Reghecampf fuseseră în Austria, la Viena, unde au vizitat Tîrgul de Crăciun, dar şi Opera. Spectacolul pe care l-au ales a fost "Bărbierul din Sevilla", operă compusă de Gioachino Rossini.

"Steaua e 99 la sută campioană"
Petre Marin crede că fosta sa echipă nu mai poate pierde titlul de campioană în Liga 1. "Au acest avans considerabil, dacă nu vor fi atenţi, se pot întîmpla şi surprize. La modul cum s-au prezentat şi la atmosfera pe care o creează MM şi cu Reghe, sînt sigur că vor gestiona foarte bine problema şi, din punctul meu de vedere, Steaua e 99 la sută campioană", a spus Petre Marin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.