Campionate

VIDEO Meci nebun de "Boxing Day" » United şi Newcastle au oferit un spectacol total, cu 7 goluri!

FOTO: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 decembrie 2012

Egalul lui Manchester United de pe terenul celor de la Swansea (1-1) le-a permis celor de la Manchester City să se apropie la 4 puncte, astfel că elevii lui Sir Alex Ferguson nu aveau decît varianta victoriei în partida de pe teren propriu cu Newcastle.

Partida nu a început deloc bine pentru Manchester United, cînt Perch a profitat de o gafă a lui De Gea şi a înscris pentru oaspeţi. J. Evans şi-a intrat în rol şi a marcat şi el în minutul 25, reuşit să restabilească egalitatea. 

Tot el i-a dus din nou pe cei de la Newcastle în avantaj după un autogol contestat vehement de banca celor de la United. Evra a reuşit să marcheze din nou, aşa cum a făcut-o şi în meciul cu Swansea şi a adus din nou egalitatea pe tabelă. 

Însă nu a fost ultima dată cînd Manchester trebuia să revină. D.P. Cisse a adus-o pentru a treia oară în avantaj pe Newcastle, însă Van Persie şi J. Hernandez în minutul 90 au adus victoria lui United, 4-3, într-un meci de-a dreptul nebun, în care elevii lui Sir Alex au făcut ceea ce ştiu mai bine, să revină după ce sînt conduşi şi să cîştige meciul. 

Victoria este cu atît mai importantă cu cît marea rivală, Manchester City a pierdut în deplasarea de la Sunderland (1-0), golul gazdelor fiind marcat chiar de fostul "cetăţean", Adam Johnson, iar acum conduce după 19 etape scurse din Premier League, avînd 46 de puncte, cu 7 peste Manchester City, care e pe locul 2 cu 39. Chelsea întregeşte podiumul cu 35 de puncte.

Vezi aici VIDEO cu cele mai importante faze şi golurile partidei Manchester United - Newcastle 4-3!

Alte rezultate din Premier League 

Everton - Wigan 2-1
Fulham - Southampton 1-1
Norwich - Chelsea 0-1
Reading - Swansea 0-0
QPR - West Brom 1-2
Sunderland - Man City 1-0
Aston Villa - Tottenham de la ora 19:00
Stoke - Liverpool - de la ora 21:45

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.