Stranieri

Coşmarul lui Şumudică în Emirate: "Culorile clubului sînt roşu şi albastru, m-am nenorocit!" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 decembrie 2012

UPDATE Marius Şumudică şi-a exprimat primele impresii după ce a semnat cu Al Shaab. Antrenorul a fost şocat să constate că noua sa echipă are culorile Stelei, roşu şi albastru. :)

"Am semnat contractul, am văzut nişte case, am văzut antrenamentul condus de un secund. Acum sîntem la Al Ain, jucăm mîine cu echipa lui Oli şi a lui Rădoi. Trebuie să fac anumite forme legate de viză şi nu pot sta pe bancă. N-avem nici o şansă la Cupă, avem un singur punct şi sîntem pe ultimul loc în grupă.

Din meciurile pe care le-am văzut, sînt jucători de calitate, dar sînt şi probleme. Erau vişinii trandafirii pe care i-am primit. Culorile clubului sînt roşu şi albastru, m-am nenorocit!", a spus Şumudică pentru Dolce Sport.

-------------

Marius Şumudică a fost prezentat azi oficial la Al Shaab, unde va avea un salariu anual de 200.000 de dolari.

Oficialii echipei i-au oferit un buchet de trandafiri fostului antrenor rapidist fericiţi că acesta a semnat contractul.

Şumi va debuta vineri tocmai împotriva lui Al Ain, echipa românilor Olăroiu şi Rădoi, în Cupa Emiratelor.

"Al Shaab se bate în subsolul clasamentului, pentru evitarea retrogradării, sper s-o pun repede pe picioare şi s-o scot din situaţia asta. Aş vrea să rămîn cît mai multă vreme în zona Golfului pentru că este foarte ok financiar", a spus Şumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.