Box

Dacă revanşa cu Froch se va amîna, Bute îşi programează altă luptă » Meciul cu Pavlik e planul B

Articol de Oana Duşmănescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Journal de Montreal scrie că Lucian Bute (32 de ani) are un plan de rezervă în cazul amînării meciului-revanşă împotriva britanicului Carl Froch, luptă programată iniţial pentru primăvara lui 2013, în Canada.


Americanul Kelly Pavlik (30 de ani) este dispus să boxeze cu românul, care a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie pe 26 mai, la Nottingham, în faţa lui Froch. Meciul dintre Pavlik şi Andre Ward, deţinătorul titlurilor The Ring, WBC şi WBA, a fost anulată, din cauza accidentării acestuia din urmă la un umăr.

"În cursul acestei săptămîni am luat legătura cu reprezentanţii lui Pavlik", a declarat Jean Bedard, preşedintele Interbox. "Dacă meciul cu Froch nu va avea loc în primăvară, Pavlik este un candidat serios. Şi este în vederile noastre de multă vreme", a adăugat şeful clubului din Montreal.

Pavlik şi Bute ar fi trebuit să se întîlnească în 2011, dar diverse probleme personale de ambele părţi şi părerile divergente privind aspectul financiar au făcut ca meciul să nu mai aibă loc. Ultima luptă a lui Bute a avut loc pe 3 noiembrie, cu rusul Denis Gracev. Românul a cîştigat la puncte, dar victoria sa nu a fost convingătoare. Interbox a precizat totuşi că prioritatea rămîne revanşa cu Carl Froch.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.