Stranieri

Ruşii anticipează impactul pe care-l va avea Dorinel la Saransk » "Va fi o schimbare gen Dan Petrescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 decembrie 2012

Dorinel Munteanu a acceptat provocarea de a prelua echipa rusă Mordovia Saransk, iar venirea lui a creat deja discuţii aprinse.

Unul dintre antrenorii-analişti din Rusia, Ravil Sabitov, a încercat să anticipeze ce va aduce nou Munteanu, dar spune că Mordovia n-are şanse să evite retrogradarea.

"Desigur, cu experienţa lui, Munteanu va reuşi să reconstruiască echipa şi să cîştige puncte, însă diferenţa faţă de contracandidate este prea mare iar timpul pentru a pune lucrurile la punct este prea mic. Cred că de aceea i-au oferit un contract pe un an şi jumătate, pentru ca în cazul în care echipa retrogradează românul să fie acolo ca să o promoveze din nou în prima ligă.

Cred că Mordovia va fi schimbată radical, vor veni jucători noi, se va implementa un alt modul tactic şi un nou stil de joc. Cred că va avea loc schimbarea pe care Dan Petrescu a adus-o la Kuban şi Dinamo, cu o echipă interesată mai mult de siguranţa defensivă şi mai puţin de atac. Şi sigur că vor începe să adune puncte, dar mai este puţin de jucat, deci nu cred că Mordovia va evita retrogradarea", a explicat Ravil Sabitov, potrivit ziare.com

Mordovia Saransk e pe ultimul loc în Rusia, cu doar 9 puncte după 19 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.