Liga 1

Iencsi povesteşte cum a plecat de la Rapid după doar o zi: "Eu sînt altfel educat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 decembrie 2012

Fost jucător la Rapid, Adrian Iencsi a avut o experienţă neplăcută în Giuleşti în vara acestui an. Numit în funcţia de director sportiv, a plecat după doar o zi din cauza unor probleme de organizare.

Fostul fundaş a povestit ce s-a întîmplat atunci. "În vară mi s-a oferit postul de director sportiv, dar am plecat după ce am văzut cum gîndesc cei din conducere. Încă din vară situaţia de acolo degenerase… Eu sînt altfel educat în gîndire şi nu puteam accepta condiţiile. Cred că am făcut şi eu un rău prin plecarea mea de atunci, dar nu există o comunicare directă cu nimeni. Nu cred că domnul Copos este principalul vinovat, dînsul fiind mai credul de felul său. Au fost oameni care nu se pricepeau la tot acest fenomen, însă dînsul era înconjurat de aceste persoane. Trebuie să fie mai conştient şi să-şi aleagă oamenii cu măsură.

Îi dau dreptate şi lui Răzvan Lucescu, cînd a zis că echipa are un patron suporter… Clubul are nevoie de oameni care să lucreze cu sufletul şi care înţeleg ceea ce a fost acest club. Se poate redresa numai cu astfel de oameni, aşa cum sînt şi la Steaua sau la Dinamo. Din păcate, foşti jucători importanţi ai clubului au fost daţi la o parte cînd nu trebuia. Nici eu nu mă mai văd în viitor lucrînd sub această gîndire", a spus Iencsi la Sport total fm.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.