Campionate

VIDEO Gigi de Italia » El e preşedintele de club comparat cu Becali: "Face balamuc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 December 2012

De la implicarea sa în sport, Gigi Becali a lăsat urme adînci în peisajul fotbalului autohton. Dar stilul gălăgios şi spectaculos al patronului Stelei îşi poate găsi "gemeni" şi în alte campionate din Europa.

Unul dintre cei care "tind" să devină un personaj asemănător lui Gigi Becali este preşedintele clubului italian Genoa. Enrico Preziosi a devenit faimos pentru declaraţiile tăioase date în presă şi pentru implicarea sa "masivă" la echipă.

Italianul Renzo Rossi, fost colaborator al lui Cristiano Bergodi în România, îl aseamănă pe Preziosi cu patronul Stelei.

"E un preşedinte precum era Becali la începuturi. Preziosi e un preşedinte care face balamuc în presă, intră în vestiar”, a spus Rossi, conform citynews.ro

Enrico Preziosi (64 de ani) este acţionarul principal al companiei Fingiochi SpA, lider al industriei de jucării din Italia. El a primit mai multe suspendări de-a lungul timpului din partea Ligii italiene, pentru că a contactat jucători adverşi sau  după ce a intrat pe teren în timpul unui meci.

Iată un video cu Preziosi vorbind într-o conferinţă de presă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.