Liga 1

Dinamo în afara cupelor europene? După Liviu Ganea, şi Bonetti va cere intrarea în insolvenţă :O

Articol de Gabi Safta  —  Sunday, 30 December 2012

Nu e linişte în "Ştefan cel Mare" nici de sărbători. După ce Liviu Ganea a cerut intrarea în insolvenţă a clubului Dinamo din cauza restanţelor financiare, acelaşi lucru îl va face şi fostul tehnician al "cîinilor", Dario Bonetti.


Antrenorul care s-a despărţit de Dinamo la mijlocul lunii trecute susţine că nu a primit nici un ban din august. În plus, clubul ar fi încălcat şi contractul de reziliere, conform căruia ar fi trebuit să plătească restanţele salariale în două tranşe (decembrie şi ianuarie).

Citeşte şi: Viitorul lui Dinamo se va decide la începutul anului 2013 » Propunerea pe care Negoiţă i-o va face lui Badea

"Am discutat deja cu avocatul meu şi în maximum o săptămînă vom cere intrarea în insolvenţă a clubului, pentru că Dinamo nu a respectat ce s-a scris în reziliere. Mă doare să ştiu că unii suporteri cred că am vrut să plec de la echipă", a spus Dario Bonetti pentru GSP.RO.

În cazul în care Dinamo va intra în procesul de insolvenţă, nu va mai putea participa în viitorul sezon al cupelor europene.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.