Liga 2

EXCLUSIV Claudiu Niculescu şi Florin Matache au semnat cu Damila Măciuca!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Thursday, 03 January 2013

Începutul de 2013 a adus două transferuri de marcă în dreptul formaţiei Damila Măciuca, din Seria B2, echipă ce a rămas fără antrenor după ce Erik Lincar a demisionat din motive personale.

Claudiu Niculescu este noul antrenor al vîlcenilor ce ocupă poziţia a patra, cu 18 puncte, la opt puncte distanţă de ACS Poli Timişoara, locul secund, ultimul ce garantează promovarea în Liga 1. Clau-gol îl va avea ca antrenor secund pe Cornel Dobre, un alt fost jucător al lui Dinamo.

Fostul atacant de legendă al "cîinilor" l-a adus lîngă el şi pe bunul său prieten, Florin Matache, care a intrat în inimile dinamoviştilor după "Minunea de la Liberec", din 2009. Portarul de 30 de ani a semnat un contract valabil pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Claudiu Niculescu are drept obiectiv clasarea în primele patru echipe în acest sezon şi promovarea în campionatul viitor, însă dacă va reuşi minunea şi o va duce pe Damila Măciuca pe prima scenă în această vară, antrenorul de 36 de ani va încasa un bonus consistent.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.