Gimnastica

McKayla explică gestul de la JO: "A fost un şoc. Fotografii au fost pe fază şi m-au surprins"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 03 ianuarie 2013

McKayla Maroney, una dintre cele mai talentate gimnaste a Statelor Unite a devenit celebră în România după gestul de nemulţumire de la Jocurile Olimpice.

Sportiva a pierdut medalia de aur la sărituri în faţa Sandrei Izbaşa, iar în momentul în care se afla pe podium, fotografii au surprins-o făcînd un gest total de nemulţumire, exact ca al unui copil care nu primeşte ceea ce îşi doreşte. 



La cîteva luni de la acele momente, gimnasta a explicat reacţia care a făcut-o celebră în toată lumea şi spune că mima feţei sale de la acel moment nu a fost ceva intenţionat, lucru care să o lezeze pe Sandra. 



"A fost un moment de şoc pentru mine. Sinceră să fiu nu îmi mai amintesc multe din acea zi. Cu o zi în urmă ştiu că văzusem sportivi ţării mele cum au cîştigat foarte multe medalii de aur. Îmi doream şi eu să mă alătur lor. Am făcut acea faţă doar pentru două secunde, dar fotografii au fost pe fază", a spus sportiva. 



"A fost greu să accept ce a urmat. Nu sînt un copil răsfăţat. Au fost oameni care m-au rănit cu adevărat. S-au spus multe neadevăruri despre mine", a spus McKayla conform ziare.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.