Stranieri

Mutu a comis-o iar! Cum şi-a enervat noul tehnician de la Ajaccio

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român şi-a prelungit vacanţa în Republica Dominicană. Trebuia să revină miercuri în Corsica, dar a telefonat că nu ajunge decît azi.

A schimbat antrenorul la Ajaccio, dar n-a renunţat la vechile obiceiuri. Mutu, care marţi împlineşte 34 de ani, continuă şi în 2013 să sară peste antrenamente, numai că de data asta absentează nemotivat!

Atacantul român şi-a prelungit cu două zile vacanţa, lipsind de la pregătirile echipei lui Emon. "În mod normal, trebuia să fie alaltăieri în Franţa, iar acum n-a mai beneficiat de învoire", a scris Corse-Matin.

Ziaristul Patrick Secchi a confirmat că preşedintele Orsoni nu ştia nimic de Mutu miercuri şi abia ieri ar fi fost sunat de român şi informat că a pierdut avionul şi ar ajunge la Ajaccio în această dimineaţă.

Condiţii în care el nu va face parte din lotul corsicanilor pentru partida de mîine din Cupă, cu Rouen.

Adrian e la a treia escapadă în Hexagon. Pe 26 şi 27 noiembrie a lipsit, cu acordul clubului, înaintea jocului cu St. Etienne (0-0), şi a dat o fugă în Serbia, iar pe 16, 17 şi 18 decembrie (tot învoit) a fost în ţară, s-a întors şi a dat gol cu Rennes (2-4).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.