Liga Campionilor

Cel mai ghinionist român din Champions League încă visează la primăvară: "Vreau să trec de grupe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 ianuarie 2013

A jucat de trei ori în grupele UEFA Champions League, iar în două rînduri a ratat la limită calificarea în optimi, păstrînd şanse la primăvară pînă în ultima etapă.


Vasile Maftei e cu siguranţă cel mai ghinionist fotbalist român care a evoluat în Liga Campionilor. Fundaşul de 31 de ani a avut două şanse să fie printre primii jucători români calificaţi în primăvara Champions League cu o echipă din Liga 1. De fiecare dată însă a ratat obiectivul la limită.

Cu Unirea a strîns opt puncte în sezonul 2009/2010, insuficiente însă ca să treacă peste Sevilla şi Stuttgart, iar anul trecut nici 10 nu i-au fost de ajuns cu CFR Cluj, ardelenii terminînd sub Manchester United şi Galatasaray. Chiar şi aşa, fundaşul CFR-ului are încredere că a treia tentativă ar putea fi cu noroc.

"Zece puncte în Liga Campionilor sînt multe, am făcut opt cu Unirea şi ziceam că o să fie greu ca o echipă să mai poată realiza opt puncte.

Sper ca în următorii ani să reuşesc această performanţă de a mă califica în primăvara Champions League, pentru că de doua ori mi-a trecut pe la mustaţă, cum se spune", a spus Vasile Maftei la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.