Liga 1

Scapă de şapte! » FC Braşov a reziliat contractele a doi jucători şi vrea să renunţe la încă cinci

În ultimul an și jumătate, Dorinel Popa a fost legitimat la 4 cluburi: Brănești, Steaua, U Cluj și FC Brașov

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Stegarii" le-au reziliat deja contractele lui Taborda şi Florin Lazăr, iar alţi cinci fotbalişti îşi negociază plecările de la formaţia lui Szabo.

Şefii clubului de sub Tîmpa a reuşit să scape de doi jucători ce nu au convins în sezonul de toamnă: portarul Pedro Taborda (34 de ani) şi fundaşul Florin Lazăr (32 de ani).

Antrenorul Adrian Szabo l-a primit în schimbul portughezului pe tînărul Florin Iacob (19 ani), de la Unirea Tărlungeni. Oficialii ardeleni negociază acum ruperea contractelor cu încă cinci jucători: Bogdan Străuţ (26 de ani), Ciprian Brata (21 de ani), Vasile Olariu (25 de ani), Iulian Tameş (34 de ani) şi Dorinel Popa (24 de ani). Toţi aceştia au fost aduşi la echipă pentru a se impune ca titulari, însă nu au convins şi vor pleca în această iarnă.

Pe lîngă portarul Iacob, Szabo se va mai putea baza din retur pe mijlocaşul Davide Dias (29 de ani), liber după ce rupsese acordul cu FC Vaslui. Braşovenii sînt interesaţi şi de Hugo Moutinho (31 de ani), de la Severin, dar mai caută soluţii atît în atac, cît şi în defensivă.

"Vrem să ne bazăm pe jucători tineri din propria curte, precum Enceanu. În direcţia asta vom încerca să îl folosim şi pe Florin Iacob titular" (Ioan Stamatopol, preşedinte FC Braşov)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.