Campionate

Scăpăm iar de Robben? » Olandezul nu mai vrea să joace în toate meciurile "naţionalei"

Robben (stînga), surprins în meciul cu Germania, de la Euro. La turneul final, Olanda lui Arjen a pierdut toate cele 3 partide din grupă // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul ar putea lipsi pe 26 martie, în returul cu ”tricolorii”, dacă va aprecia că partida nu e una importantă sau dacă va avea o perioadă aglomerată la Bayern.

Selecţionerului olandez Van Gaal nu-i va pica prea bine vestea, dar pe noi ne-ar putea avantaja. Arjen Robben, unul dintre jucătorii cruciali în angrenajul său, vrea ca în 2013 să vină mai rar la "naţională": "Doar la meciurile importante şi cînd nu am un program aglomerat la club". Şi cum batavii mărşăluiesc prin grupa noastră preliminară, e foarte posibil ca returul cu "tricolorii" din 26 martie să nu intre în această categorie.

Atacantul lui Bayern, 28 de ani, a fost obligat să ia această decizie din cauza problemelor la spate (ce îi cauzează şi leziunile musculare) cu care s-a confruntat în ultimul timp. Aceleaşi care l-au împiedicat să joace inclusiv în prima manşă, de la Bucureşti (4-1): "Trebuie să recunosc, pe de altă parte, că eu nici n-am avut un mariaj prea fericit cu reprezentativa. La lot m-am accidentat cel mai des, culminînd cu acea ruptură suferită la Mondialul 2010, care m-a scos din circuit jumătate de an".

63 de selecţii (17 goluri) are Arjen Robben, 28 de ani, în "naţionala" Olandei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.