Liga 1

Înapoi la Sportul! » Şiman şi Porumboiu nu s-au înţeles: Varga revine în Regie

Varga e nevoit să evolueze din primăvară în Liga B, dacă nu va fi cedat la altă echipă între timp.

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Împrumutul lui Dacian Varga la Vaslui a expirat, iar cele două cluburi nu au căzut de acord asupra unui transfer definitiv.

Dacian Varga (28 de ani) a fost împrumutat pentru şase luni înaintea startului sezonului de la Sportul, Vasile Şiman şi Adrian Porumboiu hotărînd să negocieze în această iarnă dacă jucătorul va continua sub comanda lui Viorel Hizo şi va fi transferat definitiv.

Tehnicianul l-ar fi dorit în continuare pe mijlocaş la echipă, însă finanţatorii celor două cluburi nu s-au înţeles la bani.

Şiman a solicitat 400.000 de euro pentru o mutare definitivă, iar Porumboiu l-a refuzat instant. Patronul moldovenilor a declarat că nu intenţionează să mai investească bani la echipă şi că, mai mult, vrea să scape de jucătorii cu salarii mari.

În aceste condiţii, fotbalistul se va întoarce la Sportul, unde va evolua în liga secundă pentru restul sezonului. Cu toate acestea, Şiman le-a promis lui Varga, Curelea şi Ferfelea că le va căuta angajament în această iarnă şi cel mai probabil vor fi împrumutaţi la echipe din Liga 1.

Varga este al doilea jucător care a plecat în această iarnă de la Vaslui, după Adrian Gheorghiu (31 de ani), transferat la Ceahlăul. Dani Coman (34 de ani) este foarte aproape de a părăsi echipa, acesta avînd unul dintre cele mai mari salarii, 250.000 pe sezon.

5,67 este media notelor gsp primite de Varga, cea mai mică dintre toţi titularii Vasluiului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.