Liga 1

Il Luce oferă o soluţie pentru salvarea cluburilor Dinamo şi Rapid: ”Badea şi Copos să plece!”

Articol de Cristi Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai bun antrenor român în 2012 consideră că principalii şefi ai lui Dinamo şi Rapid, acolo unde el a devenit campion, ar trebui să părăsească aceste două grupări.

George Copos, din 1993 la Rapid. Nicolae Badea, din 1997 la Dinamo. Mircea Lucescu consideră că a venit vremea ca ambii să părăsească grupările ameninţate cu insolvenţa şi desfiinţarea. Cu toate că reputatul antrenor este prieten vechi cu ambii.

"Eu cred că Badea şi Copos ar trebui să lase locul altora mai tineri, mai doritori, poate ei au obosit. Ca să iasă din situaţiile actuale, cluburile respective au nevoie de oameni noi, cu un alt tip de organizare", a comentat Il Luce la DolceSport. Tehnicianul lui Şahtior are 67 de ani, Nicolae Badea are 65 de ani, iar George Copos are 59 de ani.

Campion şi cu Dinamo, şi cu Rapid, Lucescu senior este unul dintre oamenii ce l-au recomandat actualilor acţionari dinamovişti pe Ionuţ Negoiţă, făcînd lobby, în secret, pentru el în vară. "Dacă Dinamo şi-ar crea o structură în care stadionul să fie elementul principal, eu spun că ar fi un lucru senzaţional, iar echipa ar putea fi salvată, altfel nu văd cum să iasă din situaţia de acum".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.