Campionate

Jucătorii lui Espanyol, sfătuiţi să-i ia tare pe Messi&comp: "Să-i zdrobim!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 ianuarie 2013

Duminică seară, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1, se dispută derby-ul Cataluniei, între FC Barcelona şi Espanyol, iar oaspeţii sînt decişi să facă un meci mare.

Tehnicianul lui Espanyol, Javier Aguirre, anunţă că echipa sa nu se teme de Messi&comp. "Trei puncte în meciul cu Barça ar fi aur curat pentru noi. E un derby, pentru ambele echipe meciul e ca o finală. Lumea ne opreşte pe stradă, la hotel şi ne spune să atacăm, să ne ducem peste ei, să-i zdrobim. E o chestiune de orgoliu, dăruire, identitate şi intensitate", spune mexicanul.

Aguirre vrea să-i surprindă pe adversari şi nu a dezvăluit ce tactică va adopta: "Am mers acolo şi am jucat deschis, am jucat şi la aşteptare şi am pierdut de fiecare dată. Jucăm împotriva celei mai bune echipe din lume, dar avem şi noi armele noastre. Mi-am urmărit jucătorii la antrenamente şi am văzut că nu le e teamă, privesc cu încredere acest meci şi sînt odihniţi după pauza avută de sărbători. Pentru toţi e un privilegiu să îşi măsoare forţele cu jucători ca Messi sau Puyol. Inclusiv mie mi-ar plăcea să fac schimb cu vreunul dintre fotbaliştii mei şi să pot juca pe Camp Nou"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.