Stranieri

VIDEO City Hero! » Pantilimon a închis poarta lui Man. City la 3-0 cu Watford

Pantilimon își ferește disperat piciorul din calea lui Deeney // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românul a avut două intervenţii providenţiale, fiind însă la un pas de-o accidentare gravă.

Pe 25 septembrie, la precedenta apariţie între buturi, Costel Pantilimon luase 4 goluri de la Aston Villa în Cupa Ligii (2-4). Ieri s-a revanşat faţă de colegii de la Manchester City. A ferecat poarta!

Tevez (24 - VIDEO), Gareth Barry (44 - VIDEO) şi Marcos Lopes (90+1) le-au asigurat "cetăţenilor" calificarea în turul 4 al Cupei Angliei, însă confruntarea cu Watford n-ar fi fost aşa de simplă dacă nu erau intervenţiile românului.

La doar cîteva zeci de secunde după deschiderea scorului, a 6-a clasată în liga secundă putea egala: scăpat singur spre poartă, Forestieri a şutat, însă "Panti" a respins cu piciorul. În minutul 53, Deeney a avut şi el şansa de a-i readuce pe oaspeţi în joc. Dar românul a ajuns înaintea lui la balon şi a rezolvat situaţia delicată cu riscul unei accidentări.

Atacantul lui Watford a apucat totuşi să-l lovească şi arbitrul Phil Dowd l-a "îngălbenit" prompt. Norocul lui Pantilimon că n-a fost ceva grav şi a continuat fără probleme.

3 partide a bifat Pantilimon în acest sezon pentru City, 7 în total din august 2011, de cînd e rezerva lui Hart la "cetăţeni"

11 goluri a încasat portarul român în cele 7 meciuri jucate la Manchester City

QPR - WEST BROMWICH 1-1

"Bestia din Braşov"
Integralist la West Bromwich contra lui QPR, Gabi Tamaş a avut cîteva intervenţii OK, dar şi un şut ce a făcut deliciul tribunelor. Fundaşul român a reuşit performanţa de a expedia balonul afară din stadion, iar jurnalistul Chris Lepkowski, de la Birmingham Mail, a comentat live pe site-ul ziarului: "Cu bestia din Braşov nu te pui!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.