Campionate

Il Luce îl felicită pe Răzvan pentru plecarea din Liga 1: "E mult mai bine acolo" » Cum vede Mircea Lucescu fotbalul din Qatar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 ianuarie 2013

Mircea Lucescu este fericit că fiul său a ales să plece din România şi a explicat cum l-a simţit pe Răzvan la 6 luni de la instalarea ca principal al lui El Jaish.

Cel mai titrat tehnician român susţine că Răzvan s-a acomodat un pic mai greu, dar finalul de an a fost excelent:  "Îmi era dor de el pentru că nu îl văzusem de foarte mult timp. A venit cu o stare de spirit bună după ultimele 3 meciuri pe care le-a cîştigat"

Echipa lui Lucescu jr. a ajuns pe locul 4, la 9 puncte în spatele liderului, iar Il Luce a explicat şi cum se vede fotbalul din Qatar, felicitîndu-l şi pentru pasul făcut:  "Am văzut şi echipa. Este un fotbal diferit faţă de cel european. Dar între ei, acolo, e un fotbal extrem de competitiv şi de mare orgoliu. E o experienţă foarte bună. Dacă va avea succes în competiţia asta, va putea să facă un alt pas înainte. Ştiţi şi voi foarte bine că e mult mai bine decît dacă rămînea aici", a spus Mircea Lucescu pentru dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.