Liga 1

Dinamoviştii vorbesc despre conflictele cu Bonetti: "Am suferit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 January 2013

Dinamo a schimbat de două ori antrenorul în prima parte a sezonului. Italianul Dario Bonetti a fost demis, iar înlocuitorul Dorinel Munteanu a plecat în Rusia, la Mordovia Saransk.

Jucătorii dinamovişti au vorbit despre perioada pentrecută cu Dario Bonetti ca antrenor principal şi au povestit prin ceea ce au trecut. Bălgrădean a ajuns rezervă pentru mai multe meciuri pentru că a fost bănuit de o prietenie cu Ioan Andone după un meci cu CFR Cluj.

"A fost decizia lui Bonetti şi am respectat-o, am stat rezervă. Stau şi rezervă şi în tribună dacă trebuie, dar dacă ăla a fost motivul pentru care m-a scos din poartă... Că eu am nu ştiu ce prietenie cu domnul Andone... Nu mi s-a părut corect", a spus portarul la dolcesport.

Nici fundaşul Luchin nu a scăpat de criticile tehnicianul italian şi a povestit momentul: "Normal că am suferit, au fost şi multe lucuri false care s-au scris şi nu-mi prindeau bine. Mă sunau părinţii, prietenii să mă întrebe: 'Băi, este adevărat?'. M-a afectat tot ce era în jurul echipei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.