Liga 1

Cu Lupu pe Amsterdam ArenA! » Gigi Becali are idei năstruşnice pentru meciul tur cu Ajax

Valeriu Lupu a jucat într-un singur meci pentru Steaua în acest sezon // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul spune că fundaşul de 21 de ani va fi titular împotriva lăncierilor la primul meci oficial din acest an.

Valeriu Lupu s-a reîntors la Steaua în această iarnă după ce i-a expirat împrumutul la Universitatea Cluj. Mai mult, fundaşul de 21 de ani a devenit preferatul patronului pentru a juca în primul meci oficial din acest an pe postul de fundaş dreapta!

După accidentările lui Gabi Matei şi Daniel Georgievski, Reghecampf l-a folosit pe Alex Chipciu pe acel post. "Îl sacrificam pe Chipciu pe postul ăsta! El, săracul, juca din bun-simţ, dar nu e locul lui acolo şi nu îi convine nici lui, e atacant, vrea să marce goluri, nu să stea să se apere. E un jucător tehnic, un jucător care urcă foarte mult, viteză, un jucător care ne va folosi", spunea Becali în urmă cu cîteva zile.

Ieri, finanţatorul a anunţat că a găsit soluţia salvatoare pentru meciul cu Ajax, din Olanda, de pe 14 februarie. După ce n-a reuşit să-i ia pe Rui Duarte, Jivko Milanov şi Giannis Kontoes, dar şi după ce MM l-a refuzat pe fundaşul Oţelului, Cornel Rîpă, Becali a dezvăluit cum va juca Steaua cu Ajax.

"Reghe o să joace cu ce are, dar nu îl mai sacrifică pe Chipciu ca să îl bage fundaş. O să-l bage titular la Amsterdam pe Valeriu Lupu! Dacă joacă bine înseamnă că a dat lovitura, dacă nu, o să-l schimbe după 10 minute şi aia e", a precizat patronul.

La Universitatea Cluj, unde a fost împrumutat, Lupu a fost folosit pe postul de fundaş stînga! În ultimul an şi jumătate, Lupu a fost folosit de doar două ori pe postul de fundaş dreapta: la Steaua - Sănătatea Cluj 4-0, în Cupa României, şi la Steaua - Voinţa Sibiu 1-0, în Liga 1.

"Avem o singură mare problemă în acest moment la Steaua! Nu avem nici un fundaş dreapta pentru meciul cu Ajax" (Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.