Campionate

VIDEO Real a învins-o dramatic pe Sociedad » Mourinho l-a pedepsit din nou pe Casillas şi a fost salvat de Ronaldo

Ronaldo, cu un look nou pe 2013. foro: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 ianuarie 2013

 

Jose Mourinho încinge serios spiritele la Real Madrid. Portughezul l-a lăsat din nou pe bancă pe Iker Casillas şi i-a scos din sărite pe fani prin această decizie.

Înaintea meciului cu Real Sociedad, al doilea în care Mourinho îl preferă pe Adan lui Casillas, suporterii l-au huiduit pe tehnicianul portughez şi l-au aplaudat pe portarul naţionalei Spaniei.

Alegerea lui Mourinho a fost falimentară. În minutul 6, la 1-0 pentru Real, portarul Adan l-a faultat în careu pe Vela şi a fost eliminat. Xabi Prieto nu l-a iertat pe Iker din penalty şi a egalat. Benzema deschisese scorul în minutul 2.

Iker a refuzat banderola

Imediat după intrarea lui Iker Casillas, Cristiano Ronaldo s-a dus să-i ofere banderola de căpitan, dar portarul spaniol a refuzat.

Vezi AICI VIDEO cu momentul

Victorie dramatică
Real Madrid a reuşit să învingă pe Real Sociedad, 4-3. Cu un om în minus din minutul 6, jucătorii lui Mourinho au luptat extraordinar. Khedira şi X. Prieto au stablit scorul la pauză, 2-2, iar Ronaldo şi-a intrat în scenă în repriza secundă.

Portughezul a reuşit o "dublă" în 3 minute(68, 71) şi a desprins-o pe Real pe tabelă. Dar bijuteria lui Cristiano din lovitură liberă părea să nu fie de ajuns. Prieto a punctat pentru a treia oară (76), dar "galacticii" au păstrat avantajul şi au cîştigat.

Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.