Liga 1

Colac de salvare » CFR vrea să îl readucă pe Renan Garcia de la Sampdoria

Renan Garcia a mai jucat la CFR în sezonul 2011-2012.

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR Cluj încearcă să-l readucă pe brazilianul Renan care a fost o singură dată titular în Serie A, în tricoul Sampdoriei.

Renan Garcia ar putea reveni la CFR Cluj sub formă de împrumut. Brazilianul s-a transferat la Sampdoria în urmă cu un an, lăsînd un gol imens în echipa antrenată la acea vreme de Jorge Costa. Mijlocaşul a fost cedat provizoriu, într-o primă fază, dar promovarea echipei din Genoa, la finalul sezonului trecut, a activat clauza de transfer definitiv.

Sampdoria a plătit în total 4,2 milioane de euro pentru jucătorul de 26 de ani. Titular în Serie B, Renan a pierdut prima echipă la începutul acestui campionat. Sud-americanul a făcut parte o singură dată din primul unsprezece al genovezilor în campionatul 2012-2013 şi a adunat doar 65 de minute în Serie A.

Oficialii clujeni studiază varianta unui împrumut pînă la vară, o idee care e şi pe placul conducerii Sampdoriei. În plus, două cluburi din Serie B, Livorno şi Cesena sînt interesate şi ele interesate de un transfer al brazilianului.

18 meciuri a strîns Renan Garcia în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.