Liga 1

Reducere de 40% » Copos a făcut o economie de 1,5 milioane de euro la Rapid

Surdu avea cel mai mare salariu dintre jucătorii plecați de la echipă

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a scăpat de 10 jucători, Copos a făcut o economie de peste 1,5 milioane de euro, diminuînd astfel bugetul salarial.

Curăţenia de iarnă începe să se simtă în contabilitatea clubului din Grant. Pînă acum, George Copos a reuşit să scape de 10 fotbalişti, mişcare prin care a făcut o economie importantă. Salariile anuale ale jucătorilor care au plecat din Giuleşti în această pauză competiţională însumează puţin peste 1,5 milioane de euro.

În aceste condiţii, suma pe care Copos trebuie să o scoată lunar din buzunar pentru a achita remuneraţiile fotbaliştilor a scăzut de la 345.000 de euro la 202.000 de euro, fiind astfel cu peste 40% mai mică.

Patronul din Grant speră să mai scape şi de alţi indezirabili, precum Teixeira, Duarte, Apostol, Pecanha şi Marius Constantin, şi să ajungă la o sumă lunară pentru salarii în jurul a 120.000 de euro. Motivul? Din momentul în care se va aproba insolvenţa, pentru a nu intra în faliment, clubul va trebui să nu aibă întîrzieri salariale mai mari de 5 zile la angajaţii săi, adică şi la jucători.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.