Stranieri

Dan Petrescu atacat în Rusia de un fost elev: "Mi-e ruşine de comportamentul lui" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 ianuarie 2013

Dan Petrescu, antrenorul lui Dinamo Moscova, a fost pus la zid în presa din Rusia de Stanislav Namaşco, fostul portar al lui Kuban Krasnodar.


Goalkeeperul din Moldova a fost adus în 2010 la Kuban la dorinţa antrenorului român. Acesta nu s-a adaptat însă şi nu a prins decît două meciuri, iar apoi a fost împrumutat la Sparatak Nalchik. De la 1 ianuarie este liber de contract.

"La Kuban nu am fost primul portar, chiar şi pe bancă stăteam rar. Vinovat pentru asta este Dan Petrescu. Din cauza lui nu am jucat! Cînd am semnat, m-a dorit, dar după două săptămîni Dumitru Stangaciu, antrenorul cu portarii, mi-a zis ca eu nu sînt de fotbal! M-a şocat", a povestit Stanislav Namaşco în Rusia.

"Cine se crede românul ăsta?"
Portarul l-a descris pe Dan Petrescu drept un antrenor bun, dar cu un caracter care lasă de dorit: "În ziua în care m-a întîlnit, Petrescu mi-a zis să-mi dau jos cerceii. Nu înţelegeam ce vrea de la mine! Un alt fotbalist din echipă, care avea părul lung, a fost obligat să se tundă!

Totuşi, fotbaliştii de culoare purtau bijuterii şi aveau frizuri neobişnuite, dar lor nu le spunea nimic! E un antrenor bun, dar are un caracter urît! Cine se crede românul ăsta? Mi-era ruşine mie de comportamentul lui! După o înfrîngere a venit şi ne-a spus că sîntem fotbalişti de rahat!", a mai spus Namaşco.

"Erau nervoşi că nu ripostam"
Stanislav nu are amintiri neplăcute doar cu Dan Petrescu. Antrenorul cu portarii, Dumitru Stîngaciu, l-a marcat şi el pe portarul moldovean.

"Mi-a zis că sînt mort ca şi fotbalist, că nu merit banii pentru care sînt plătit. Era doar o provocare pentru a răbufni, voiau să mă trimita în exil! Erau nervoşi că nu le răspund la provocări!", a conchis Namasco.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.