Liga 1

Fără capricii » Martinovici, gata să facă sacrificii pentru a continua la Steaua: "Intru şi în poartă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 January 2013

Novak Martinovici nu mai face parte din lotul Stelei şi Reghecampf a anunţat că fundaşul nu va merge în cantonament cu echipa. Dar cum nu şi-a găsit încă un nou angajament, sîrbul nu exclude varianta de a-şi respecta ultimele 6 luni de contract cu roş-albaştrii.

“Nu regret deloc cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Steaua. A fost o perioadă foarte frumoasă. Acum, se pare că a venit momentul despărţirii. Nu sînt supărat pe nimeni, asta este situaţia. Eu sper ca săptămîna asta să-mi găsesc un nou angajament.

Dacă voi rămîne la Steaua, voi accepta să joc şi ca fundaş dreapta, dar asta, doar dacă va fi cu adevărat nevoie. Adică, dacă în lot sînt şi alte variante pentru acest post, nu văd de ce aş evolua eu, dar, altfel, da. Pentru binele echipei, aş intra şi în poartă“, a declarat Martinovici la Digi Sport.

Înaintea meciului din Europa League cu FC Copenhaga, Martinovici a refuzat să joace fundaş dreapta şi a fost scos în afara lotului. A fost iertat de Gigi Becali, dar de atunci Reghecampf nu l-a mai considerat o soluţie pentru apărarea Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.