Liga 1

EXCLUSIV RADIO GSP Bilaşco face un anunţ neaşteptat: "Mă gîndesc să mă retrag" » Cum a negociat cu George Copos :)

Articol de Gabi Safta  —  marţi, 08 ianuarie 2013

Fostul atacant al Stelei şi al Rapidului, Marius Bilaşco, este foarte dezamăgit de situaţia în care a ajuns şi spune că perioada petrecută în Giuleşti l-a afectat foarte mult.

"Daca nu găsesc repede o echipă de primă ligă sau de afară sînt hotărîtsă mă las de fotbal. Am suferit atît de mult în Giuleşti, încît mi-efrică de încă un asemenea eşec. Nu ştiu ce voi face, dar sigur nu vreausă devin antrenor. Meseria asta nu e de mine", a spus Marius Bilaşco la Radio GSP.

Atacantul de 31 de ani recunoaşte că a venit la Rapid pentru Ioan Ovidiu Sabău, care l-a dorit mult şi chiar povesteşte cum a negociat cu George Copos. 

"Rapid a fost cea mai proastă alegere din cariera mea. La acel momentînsă nu aveam altă soluţie. Domnul Sabău m-a dorit mult, iar eu eramliber. E drept că nimeni nu credea că se ajunge în situaţia actuală.

Dacă vă spun cum am negociat cu George Copos, mă credeţi nebun. I-am spussă îmi treacă pe contract orice sumă vrea. Cred că nu s-a aflat înaceastă ipostază niciodată. E drept că a trecut cam puţin, dar supărareamea e alta. Aceea că deşi eu m-am comportat cum vă spuneam, nu am primittoţi banii, decît un sfert dintr-un salariu", a mai spus atacantul de 31 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.