Tenis

Au pornit bine » Horia Tecău şi Max Mîrnîi au început colaborarea cu o victorie în circuitul profesionist

Horia Tecău (stînga) și Max Mîrnîi (dreapta) vor primi pentru calificarea în "sferturi" un cec de 3.900 de dolari // Foto: Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Perechea româno-bielorusă s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, după ce a trecut ieri de dublul Seppi/Kas cu 6-1, 6-4.

Horia Tecău şi Max Mîrnîi şi-au început parteneriatul cu o victorie în turneul de la Sydney. După ce s-au antrenat împreună timp de trei săptămîni în Florida înainte de finalul anului, acum încearcă să stabilească automatismele necesare unui dublu. În 2012, Horia a jucat alături de Robert Lindstedt, iar Max alături de Daniel Nestor.

Prima impresie e una bună, mai ales că întîiul lor meci a însemnat o victorie. Tecău şi Mîrnîi au trecut de perechea italiano-germană Andreas Seppi/Christopher Kas 6-1, 6-4. A fost un meci de aproape o oră în care lucrurile s-au petrecut aşa cum şi-au dorit Mîrnîi şi Tecău, 90 la sută a fost procentajul de reuşită pe primul serviciu, 75 la sută pe al doilea, nici o minge de break oferită adversarilor.

Favoriţi patru ai turneului, ei se vor lupta în sferturile de finală cu învingătorii din meciul Bhupathi/Nestor (Ind/Can)-Ebden/Matosevic.

Chiar dacă turneul de la Sydney este ATP 250, toate perechile importante au venit aici pentru a se pregăti pentru Australian Open, turneu care debutează pe 14 ianuarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.