Liga 1

Cum e apărat Rocha de oficialii Stelei: "Nu e gras! Avea haine multe pe el" :)

Rocha a marcat şapte goluri în tur.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii Stelei au reacţionat după fotografiile din Gazeta de ieri, care arătau un Rocha venit la antrenamente cu surplus de kilograme.

După ce Gazeta Sporturilor de ieri a scris că Adi Rocha, atacantul de 27 de ani al Stelei, a venit din vacanţă cu cîteva kilograme bune în plus şi că s-a forţat serios pentru a duce la bun sfîrşit antrenamentul condus de Laurenţiu Reghecampf, oficialii stelişti au încercat la sedinţa steliştilor de ieri dimineaţă, de la Izvorani, să-i convingă pe cei prezenţi că brazilianul nu are această problemă.

"Rocha nu e gras! Avea haine multe pe el. Cum vreţi să arate cînd avea trei rînduri de treninguri? O să vă invit într-o zi să-l vedeţi dezbrăcat ca să nu mai scrieţi că e gras", a comentat ieri ofiţerul de presă al clubului, Cătălin Făinişi.

Gigi Becali a comentat şi el subiectul după ce-a văzut pozele din Gazetă. "Rocha are 4-5 kilograme în plus, dar dacă l-ai întreba pe Reghecampf ar zice că are în minus! Dar gras-negras, una peste alta, Rocha e băiat bun, a jucat unde l-am pus, nu a comentat niciodată cînd l-am mai criticat, e băiat valabil. Mai mănîncă şi el ciocolată, ce să-i faci?", s-a amuzat Becali.

Ieri, la antrenament, atacantul s-a camuflat pentru a nu mai fi recunoscut de jurnalişti. Chiar dacă a stat toată şedinţa de pregătire cu gluga pe cap şi cu fermoarul tras cît mai sus pe faţă, Rocha putea fi recunoscut fără probleme de cei prezenţi, mulţumită rotunjimilor sale. Nu e pentru prima dată cînd Rocha are surplus de kilograme. În vara trecută s-a întîmplat la fel, atunci cînd, în stagiul din Austria, sud-americanul era cu mult peste greutatea sa optimă.

7 este numărul golurilor marcate de Rocha în cele 12 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.