Diverse

Citeşte doar în ediţia tipărită » Sume spectaculoase pentru reclamele de la Super Bowl şi povestea puştilor care domină artele marţiale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor puteţi citi povestea celor doi puşti domină mai multe stiluri de arte marţiale şi lupte la nivel de juniori în România şi s-au confruntat de nenumărate ori: deşi îşi împart victoriile, ultimele întîlniri au fost tranşate de mezin.

Valentin (15 ani) şi Alin Chirea (17 ani), primii fraţi campioni mondiali la kickboxing, s-au luptat incredibil la Naţionalele de kendo, unde au ocupat locurile 1 şi 3.

S-au luptat de zeci de ori în ultimele luni. "Ne cunoaştem fiecare mişcare, nu prea avem cum să ne surprindem", spune Valentin, mezinul. A ieşit din nou victorios, la fel cum o făcuse în ultimele întîlniri. În care nu se menajează! "La ultima competiţie la care s-au bătut, în Ungaria, au făcut-o mai mult de jumătate de oră! Primele cinci minute sînt regulamentare, după care cîştigă primul care loveşte clar. A făcut-o Vali, dar după 35-40 de minute!", povesteşte Ion Gîrbea, Senseiul celor doi. Azi, în GSP, materialul integral!

Tot în ziarul de azi, un articol despre Super Bowl, care va avea loc pe 3 februarie 2013. Minutele alocate spoturilor publicitare din timpul Super Bowl s-au vîndut încă de la începutul lunii ianuarie!

"Da, am vîndut tot. Dar dacă una dintre companiile importante are chef să plătească 5-6 milioane de dolari, o să-i găsim loc", a spus Leslie Moonves, preşedinte şi şef executiv al CBS Corporation, citat de NY Times. "Pînă acum, unele dintre spoturi costă şi peste 4 milioane de dolari", a completat Moonves. Cifrele şi numele sponsorilor, în ziarul de azi!

Cele două materiale sînt doar în ediţia tipărită, nu şi pe site!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.