Liga 1

Rapidiştii nu sînt lăsaţi să discute cu presa: "Zotta ne-a ameninţat!"

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii s-au reunit aseară la baza Pro Rapid şi au aflat de la Constantin Zotta că dacă vor discuta cu presa vor fi amendaţi.

Chiar dacă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Rapidului în luna decembrie, Constantin Zotta va rămîne în club pînă luna viitoare, atunci cînd îi va expira preavizul din contract. Acesta i-a sunat pe jucători cu o zi înainte de reunire şi le-a spus că dacă vor discuta cu presa despre problemele din Grant vor fi amendaţi.

"Zotta ne-a sunat şi a început să ne ameninţe că dacă discutăm cu presa ne va da amenzi. De clubul ăsta se alege praful şi Zotta stă să ne pîndească dacă vorbim la telefon! Amatorism total, abia aştept să ne dea liberi Comisiile Ligii şi să scăpăm de astfel de oameni, care ne-au vînat mereu pentru a găsi un motiv să ne amendeze", a declarat ieri un jucător sub protecţia anonimatului. Mai mult Zotta a interzis accesul presei ieri la reunirea echipei. Motivul? "Şi-aşa n-aveţi ce vedea!".

INBOX
- Marian Rada a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rapid. Acesta va ocupa, în continuare, funcţia de antrenor principal şi i se va da libertate deplină la echipă. Asta înseamnă că antrenorul va fi cel responsabil cu venirile, plecările şi va stabili programul echipei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.