Campionate

Fanii lui Liverpool acuză o conspiraţie în Premier League după numirea lui Webb la derby-ul cu United!

Articol de Sebastian Culea  —  Thursday, 10 January 2013

”Cormoranii” au luat foc în momentul în care au vazut cine a fost delegat la derby-ul de duminică pe care aceştia îl vor disputa împotriva echipei lui Sir Alex Ferguson

. Mai multe echipe din Premier League au acuzat de-a lungul timpului faptul că Webb ar simpatiza cu ”diavolii” şi i-ar fi împins de la spate pe acestia în meciurile din campionat.

Suporterii lui Liverpool susţin că delegarea lui Howard Webb ar veni ca o consecinţă la faza controversată a meciului din Cupa Angliei, Mansfield - Liverpool 1-2, cînd Suarez preia mingea cu mîna înainte să înscrie golul de 2-0 (VIDEO min 3:40). 

Manchester are un procent de victorii de 71% cu Howard Webb la centru în ultimele 4 sezoane, în timp ce Gerrard şi compania doar de 30%. Din 2008 încoace, Webb a arbitrat 3 meciuri directe între cele două echipe, care s-au încheiat cu 2 victorii pentru Manchester United şi una pentru ”cormorani”.

În galeria foto puteţi vedea imagini cu "protestele" online ale suporterilor lui Liverpool, ca o parodie la adresa lui Webb.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.