Liga 1

Soluţii de la patron » Gigi Becali i-a dat 3 variante de fundaş dreapta lui Reghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 January 2013

Steaua n-a reuşit să transfere în această iarnă un fundaş dreapta, deşi nu se pot baza pe Gabi Matei şi Daniel Georgievski în prima parte a anului.


Astfel, Laurenţiu Reghecampf va trebui să improvizeze la dubla cu Ajax Amsterdam din "şaisprezecimile" Europa League. Favorit pentru a începe din primul minut în partea dreaptă a apărării e Alex Chipciu, dar tehnicianul Stelei şi l-ar dori mai mult pe postul de mijlocaş stînga, lăsat descoperit de Cristi Tănase, suspendat pentru meciul tur.

Citeşte şi: Gigi dictează, Reghe se supune! » "Nu mai avem ce discuta!"

Chipciu, Lupu sau Prepeliţă
Pentru că n-a adus pe nimeni, Gigi Becali i-a oferit 4 alternative lui Reghe pentru meciurile cu Ajax: "Deşi am zis că nu-l mai sacrificăm acolo, eu cred că la Amsterdam cea mai bună soluţie e Chipciu fundaş dreapta. Mai e şi Lupu, despre care am înţeles că s-a pregătit cel mai bine în cele trei zile de cantonament de la Izvorani", a explicat Gigi Becali la GSP TV. O altă variantă luată în calcul de patron a fost şi Andrei Prepeliţă, dar "băiatul a zis că nu se simte bine acolo şi că nu poate să joace".

Reghe îl vrea pe Paul
Tehnicianul Stelei ar vrea să apeleze însă la Paul Pîrvulescu, jucător pe care a vrut să-l reprofileze şi în debutul campionatului, înainte ca Daniel Georgievski să confirme. Fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaş chiar s-a pregătit o perioadă pentru postul de fundaş dreapta, dar n-a apucat să joace după ce transferul macedoneanului s-a dovedit a fi unul reuşit.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-dicteaza-reghe-se-supune-la-steaua-nu-s-a-schimbat-nimic-din-ceea-ce-se-petrecea-in-anii-precedenti-383573.html
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.