Liga 1

Blocaţi în Giuleşti » Comisia pentru Soluţionarea Ligiilor a suspendat judecarea cazurilor jucătorilor rapidişti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 ianuarie 2013

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a suspendat judecarea cazurilor celor nouă jucători rapidişti pînă la încheierea procedurii de insolvenţă în care se află Rapid.


Fotbaliştii Daniel Oros, Ovidiu Burcă, Ionuţ Voicu şi Alexandru Ioniţă au depus memorii doar pentru plata salariilor restante, în timp ce Rui Duarte, Ovidiu Herea, Mihai Roman, Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore au solicitat Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor şi încetarea raporturilor contractuale.

"Respinge cererea de disjungere formulată de către reclamant (n.r. - cei nouă jucători rapidişti). Admite cererea de suspendare a judecăţii formulată de către pîrît (n.r. - Rapid). Dispune suspendarea judecăţii pînă la soluţionarea procedurii de insolvenţă deschisă faţă de pîrît. Cu recurs pe toata durata suspendării", se menţionează în soluţia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor publicată, vineri, pe site-ul oficial al LPF.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. La 7 decembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea Rapidului şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.