Stranieri

VIDEO Trei momente descriu perfect PSG - Ajaccio, 0-0 » Eroarea lui Ibra, nebunia lui Motta, curajul lui Mutu

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ibrahimovici a ratat o ocazie monumentală, Thiago Motta a lăsat-o pe PSG în 10 după un tackling criminal, iar Mutu a încercat golul dintr-o poziţie imposibilă.

CLICK AICI PENTRU FAZE VIDEO DE LA MECI!

Miliardarii de la PSG, şi mai puternici cu Lucas Moura, brazilianul transferat de la Sao Paulo cu 45 de milioane de euro, n-au reuşit să-i învingă pe corsicanii din Ajaccio! Iar duelul Ibra - Mutu n-a fost cel aşteptat. Nici unul n-a înscris.

Trei momente decriptează meciul din Parc des Princes:

1. Ibrahimovici nu s-a concentrat la o ocazie rarisimă, în minutul 32. Suedezul, care marchează din cele mai neaşteptate şi dificile poziţii, a fost singur cu goalkeeperul advers, la şapte metri de poartă. În loc să stopeze mingea, avînd apoi timp să-l execute pe Ochoa, a încercat voleul. Complet ratat!

2. Nervos, la 0-0, Thiago Motta a cedat psihic în minutul 45. "Închizătorul" parizienilor l-a atacat brutal pe Sammaritano, din spate, cu crampoanele pe glezna dreaptă. Motta a fost trimis la cabine! Mijlocaşul lui ACA, accidentat, a abandonat după pauză.

3. Îndrăzneala lui Mutu, ce a dat curaj coechipierilor după eliminarea lui Motta. Avea lovitură liberă mult lateral-dreapta, aproape paralel cu poarta. Unghi imposibil, dar Mutu n-a centrat, a tras direct! Iar ristul său plin l-a evitat pe Pastore, lovind plasa exterioară la cîţiva centimetri de bară!

La final, Parisul, care a atacat tot meciul, şi în 10, n-a fost deloc vesel. Şi-a pierdut căpitanul, pe Thiago Silva, victima unei leziuni la coapsa stîngă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.