Liga 1

Dinamo poate fi salvat! » Ţucudean oferă soluţia: "Să mă transfer eu sau Alexe"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Sunday, 13 January 2013

Dinamoviştii sînt disperaţi că au intrat în a patra lună de neplată, iar viitorul nu le rezervă promisiuni că situaţia financiară s-ar rezolva. George Ţucudean crede că transferul unui fotbalist în această iarnă ar ajuta clubul din Ştefan cel Mare să treacă peste greutăţi.

"Toată lumea aşteaptă o ofertă. În momentul de faţă, şi Alexe, şi eu şi poate alţi cîţiva aşteaptă o ofertă. Am mai putea salva clubul, l-am pune pe linia de plutire. Dacă plecăm, trebuie să demonstrăm că sîntem valoroşi, să facem ceva acolo unde mergem. Nu contează la ce echipă mergi, ci să fie mai bine din punct de vedere fotbalistic. Motivaţia o obţii singur, nu trebuie să vină cineva să-ţi spună că eşti bun", a spus atacantul de 21 de ani la DolceSport.

Ţucudean a vorbit şi despre evoluţiile sale din acest sezon: "În acest sezon, lucrurile pozitive au fost golurile, alea mă salvează, ca să zic aşa. Toată lumea nu se uită să vadă cum a jucat Ţucudean, ci se uită dacă am dat gol. Părţile negative au fost meciurile în care am intrat şi nu am marcat sau cele în care nu am făcut nimic".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.