Campionate

Dan Petrescu are Rusia la picioare: "E un star, face minuni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 ianuarie 2013

Dan Petrescu impresionează în prima ligă din Rusia! A promovat cu Kuban Krasnodar, iar la Dinamo Moscova a reuşit victorii în cele mai importante derby-uri din campionat.

A ajuns pe banca tehnică a lui Dinamo într-o situaţie critică pentru moscoviţi, dar la mijlocul sezonului este foarte aproape de locurile europene. Antrenorul român este lăudat de specialiştii din fotbalul rusesc, aşa cum a explicat şi Ioan Mera, actualul fundaş de la Alania Vladikavkaz: "Sper să ajungă cît mai sus în campionatul Rusiei pentru că e un antrenor extraordinar de bun. E privit de lumea de aici ca un star, ca un antrenor care face minuni.

A câştigat aproape tot cu Dinamo Moscova, e un antrenor care cred că va ajunge la o echipă foarte mare. Poate şi în Anglia, unde îşi doreşte să ajungă", a declarat fostul stoper al Timişoarei pentru DigiSport.

Mera spune că nivelul campionatului din Rusia este mai ridicat faţă de cel din Liga 1: "E mult mai bun fotbalul de aici, sînt foarte mulţi jucători de valoare. Sînt echipe puternice şi se întăresc din ce în ce mai mult"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.