Campionate

VIDEO SuperMan » Van Persie e irezistibil: gol şi assist la United - Liverpool 2-1

Van Persie (stînga) a încercat să înscrie şi cu călcîiul, dar Skrtel şi apoi Reina l-au blocat pe olandezul lui United // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Olandezul de 30 de milioane a decis "clasicul", "diavolii" lui Ferguson sprintînd, cu 7 puncte avans, spre al 20-lea titlu de campioni.

"Să-l aduc pe Van Persie la Manchester a fost probabil cea mai bună afacere a mea, cel puţin la fel de inspirată ca transferul lui Cantona", afirmă fericit Sir Alex Ferguson.

Influenţa olandezului zburător în vîrstă de 29 de ani este uriaşă la United: în ultimele 9 meciuri de Premier League, atacantul a contribuit decisiv la 11 goluri, marcînd sau pasînd în fiecare din aceste partide, cu 9 reuşite şi două assisturi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, Robin a fost exact unde era nevoie de el, în mijlocul careului, iar finalizarea cu stîngul după centrarea lui Evra a fost zdrobitoare. Era 1-0 în minutul 19. Al 17-lea gol în campionat al lui Van Persie, care a creat faza pentru 2-0. Lovitură liberă ideală, acolada batavului fiind reluată de Evra şi deviată de Vidici (din ofsaid!) pe traseul spre plasă.

Liverpool a tresărit, şi-a amintit de trecutul supranatural, Sturridge a înscris primul gol în campionat la noua echipă. Numai atît însă. Şi LFC e pe locul 8, la ani-lumină depărtare de lider.

24 de puncte este avansul lui United în faţa lui Liverpool; niciodată, cu Sir Alex pe bancă, distanţa dintre cele două mari forţe nu a fost atît de mare

27 de goluri din cele 56 ale lui MU poartă amprenta lui Van Persie (17 reuşite şi 10 assisturi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.