Liga 1

Doar unu mai investeşte » Nicolae Badea e singurul care a băgat bani grei la Dinamo

Negoiță a preluat acțiunile lui Borcea în august, dar de atunci a ajuns la cuțite cu Badea

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ultimele două luni, Nicolae Badea a băgat 500.000 de euro la club, reprezentînd salarii şi datoriile către ANAF, în timp ce Negoiţă a scos din buzunar de trei ori mai puţin.

Ionuţ Negoiţă a cerut să fie lăsat să conducă singur Dinamo şi, cum nu i s-a îndeplinit dorinţa, s-a decis să nu mai bage nici un cent. Cel mai nou dintre acţionari le-a transmis celor din club că va mai contribui, din cînd în cînd, doar la fondul de salarii.

Ieri, Nicolae Badea a achitat din buzunar, la fel ca şi în decembrie, 170.000 de euro către ANAF, reprezentînd rata lunară pe care Dinamo o are către bugetul de stat. Preşedintele CA al roş-albilor a achitat integral şi costul turneului de pregătire din Poiana Braşov, adică 22.000 de euro.

Cu banii aduşi pentru plata jucătorilor luna trecută, Badea a ajuns la 500.000 de euro investiţi în Ştefan cel Mare numai în ultima vreme, în timp ce Negoiţă nu a mai oferit nici un cent la club din decembrie, cînd a contribuit la plata salariilor fotbaliştilor şi angajaţilor cu 150.000 de euro!

Săvulescu aşteaptă negocierile
Momentan, Dragoş Săvulescu este în continuare acţionar la Dinamo cu un procent de 30%. Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă trebuie să-şi exercite dreptul de preemţiune privind cumpărarea acţiunilor sale pînă la jumătatea lui februarie. Preşedintele CA a anunţat deja că va cumpăra partea care i se cuvine de la Săvulescu, mai exact 18%.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.