Liga 1

Primele reacţii după demisia lui Grigoraş: "Sîntem bulversaţi, nu ne vine să credem"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 January 2013

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Pandurii Tg. Jiu în această dimineaţă, cu doar o zi înaintea începerii pregătirii de iarnă.

Preşdintele Pîrvulescu a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de GSP.RO: "A fost o despărţire pe cale amiabilă cu Petre Grigoraş, restul rămîne doar în interiorul clubului nostru. Au fost doi ani şi jumătate frumoşi. În această dimineaţă am vorbit cu el şi am stabilit de comun acord cu domnul Condescu să ne despărţim", a spus oficialul gorjenilor la GSP TV.

Pîrvulescu a anunţat că la Pandurii va fi tot un antrenor român, la fel cum a anunţat în exclusivitate şi GSP.RO: "Vom anunţa în aceste zile numele viitorului antrenor. Vrem un român, eu nu sînt adeptul străinilor, pînă se adaptează durează, iar noi vrem locurile 2-4. Posibil să fie şi Ioan Andone, a avut rezultate peste tot, a jucat în Liga Campionilor, dar pînă acum nu s-a vorbit cu nimeni".

Alexandru Maxim a intervenit la GSP TV şi nu-i venea să creadă după vestea aflată: "Sînt puţin bulversat, acum 5 minute am aflat şi eu. Nu ne vine să credem, am vorbit şi cu colegii mei. Domnul Grigoraş ştia ce să ne ceară, cum să discute cu noi. Îmi pare foarte rău că a plecat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.