Amicale

Reghe a început deja să caute un fundaş dreapta pentru partida cu Ajax » Prepeliţă, prima încercare

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Laurenţiu Reghecampf s-a ţinut de cuvînt şi, aşa cum a anunţat, încă de la prima partidă de pregătire a început să caute soluţii pentru întîlnirea cu Ajax, programată peste o lună de zile.


Principala problemă a tehnicianului e postul de fundaş dreapta, acolo unde e forţat să improvizeze. Prima încercare a fost Andrei Prepeliţă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Fostul piteştean n-a mai evoluat niciodată ca titular la Steaua pe acest post, doar la FC Argeş. În tricoul roş-albastru a fost folosit în banda dreaptă a defensivei o singură dată, în urmă cu 10 luni, la partida U Cluj - Steaua (0-1). Atunci, în minutul 2, titularul pe acest post, Martinovici, s-a accidentat, iar Prepe a fost trimis în locul său. A rezistat doar 14 minute pe teren pentru că şi el a fost nevoit să părăsească terenul pe targă! Nici aseară n-a terminat meciul. Reghecampf l-a schimbat după o oră de joc foarte slab, ca să-l testeze pe poziţia de fundaş dreapta şi pe Pîrvulescu, obişnuit să evolueze pe partea opusă a terenului, dar devenit şi el o variantă pentru postul deficitar ca urmare a absenţei lui Georgievski.

Emoţii cu Tătă
Anunţat ca titular, Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire şi i-a lăsat locul lui Răzvan Stanca! Internaţionalul român a rezistat doar 10 minute pe gazon aseară. Acesta a fost nevoit să declare forfait, acuzînd probleme musculare. Primul diagnostic fixat de medici e o întindere musculară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.