Liga 1

UPDATE Lupte interne în Ghencea » MM e duşman la Steaua: "Cineva şi-a făcut un scop în viaţă de a mă discredita"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 ianuarie 2013

UPDATE 13:00

Mihai Stoica a confirmat pe contul său de facebook că există o anumită persoană care îi doreşte răul la Steaua, dar nu-i va dezvălui încă numele pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali.

"O persoană şi-a făcut un scop în viaţă de a mă discredita, o persoană care e foarte deranjată de rezultatele noastre, de relaţia extraordinară pe care o am cu Reghe, cu staff-ul, cu băieţii şi cu suporterii, şi - cel mai important - de faptul că Gigi Becali mă consideră cel mai bun prieten al lui şi fratele lui mai mic. Din respect pentru Gigi, n-o să-i pronunţ numele acestui individ complexat. Deocamdată", a scris manangerul Stelei pe facebook.

***

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul general al echipei, este în conflict cu ceilalţi oameni importanţi din conducerea "roş-albaştrilor". Teia Sponte, Virgil Becali şi Valeriu Argăseală au fost împotriva revenirii lui MM în Ghencea şi "se duşmănesc" în continuare, deşi sînt nevoiţi să lucreze împreună.


"Eu n-am fost niciodată şeful lui Teia, nu pot să-i impun să-l placă pe MM. E duşmănie între ei. Lui Argăseală mai pot să-i spun să se poarte frumos cu MM, pentru că e angajatul meu, dar nu pot să le controlez sentimentele. Sînt mulţi oameni la Steaua care nu-l suportă pe MM.

Nu ştiu ce e între ei, ar trebui să vorbiţi cu Teia şi cu Vali. Sînt oameni şi oameni, nu pot să-i controlez. Teia şi Virgil s-au supărat atunci cînd MM m-a jignit. Nu l-au iertat de atunci", a spus Gigi Becali la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.