Liga 1

Gigi Becali îl înlocuieşte deja pe Cruz » Vine Bandalovski!

Bandalovski a evoluat împotriva Stelei în 2011, cînd l-a impresionat pe Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 January 2013

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat astăzi la GSP TV că, în cazul în care Rafael Cruz nu va confirma, îl va aduce în Ghencea pe bulgarul de 26 de ani de la ŢSKA Sofia, Ivan Bandalovski.


"Prepeliţă şi Pîrvulescu nu mai joacă niciodată pe dreapta! Acolo vor juca Rafael Cruz sau Bandalovski. Cruz mai are de demonstrat, dacă nu face faţă îl băgăm pe Bandalovski. Mi-a plăcut mie de el cînd am jucat cu ŢSKA Sofia, ne-a driblat de ne-a înnebunit. El driblează, centrează bine.

Dacă nu confirmă Cruz, vine imediat Bandalovski. Acum jumătate de oră mi-a zis Victor de el. Îl iau doar pentru dubla cu Ajax. Eu îl ştiu, dar să vedem, pentru că mi-au zis că e foarte puternic Cruz. Încă n-am avut timp să vorbesc cu MM şi Reghe, dar eu pe Bandalovski l-aş vrea", a spus Gigi Becali la GSP TV.

80.000 de euro i-ar plăti Steaua lui Bandalovski, 40.000 la instalare şi 10.000 lunar pentru următoarele 4 luni

Ivan Bandalovski
- 26 de ani
- 1,83 m
- a mai evoluat la Litex Loveci, Feyenoord, Lokomotiv Sofia, ŢSKA Sofia
- 12 meciuri în naţionala Bulgariei

Bandalovski poate evolua pe trei posturi, fundaş dreapta, fundaş central şi închizător. A fost dorit şi de Dinamo anul trecut, dar "cîinii" ar fi trebuit să plătească 250.000 de euro pentru serviciile sale. Bulgarul s-a aflat şi pe lista Stelei după dubla din 2011 cu ŢSKA Sofia din play-off-ul Europa League.

"Chiar i-am spus lui Victor să îi întrebe pe cei de la ŢSKA cît costă numărul 11 de la bulgari, mi s-a părut foarte bun"
Gigi Becali despre Bandalovski în august 2011

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.