Liga 1

Gicu Grozav: "Vreau Cupa României cu Petrolul şi la Mondiale cu România"

Gicu Grozav

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 16 ianuarie 2013

Gicu Grozav a revenit alături de Petrolul Ploieşti la pregătirile ce anunţă o primăvară de foc pentru formaţia prahoveană. "E destul de greu după prima zi de antrenament. Ne-au sosit doi noi colegi, sperăm să se adapteze cît mai repede, oricum le va fi uşor cu grupul de aici pentru a socializa. Cîştigarea Cupei României este principalul obiectiv pentru Petrolul în această primăvară, e un ţel realizabil".

Internaţionalul a vorbit şi despre planurile primei reprezentative: "Dorinţa mea e să ajungem la Campionatul Mondial din Brazilia. Domnul Piţurcă vrea să formeze o echipă puternică, mă bucur că sînt în vederile dînsului. E bine că se joacă fără spectatori Ungaria - România, la Budapesta, dar nu ne era teamă sau nu ne e teamă nici cu stadionul plin, fiindcă şi la Istanbul ne-am concentrat şi am învins".

Bun amic cu Alexandru Maxim, Grozav a explicat de ce acesta n-a ajuns la Steaua: "El mi-a zis că nu a vrut să plece acum de la Pandurii. Poate că îi este mai bine la Tîrgu Jiu, important e să joace undeva bine meci de meci, apoi o să vadă ce va mai fi la vară".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.