Liga 2

Mircea Sandu, despre sentinţele date în favoarea Universităţii: ”Decizie politică”

Mircea Sandu crede că a acţionat corect prin decizia de a dezafilia Universitatea.

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La întîlnirea de ieri cu şefii AJF, preşedintele Mircea Sandu a redeschis subiectul excluderii Craiovei, punctînd că deciziile pro-Universitatea din civil ar fi efectul unor instanţe politizate.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a avut ieri o nouă intervenţie pe tema "dosarului Craiova" la întîlnirea pe care a avut-o la Mogoşoaia cu şefii AJF-urilor: "În cazul Universităţii, instanţele au dat o decizie politică, pentru că aşa a ajuns România, cu o justiţie politizată. Olguţa Vasilescu şi-a făcut campanie în instanţă, a venit cu fularul Craiovei la tribunal, s-a creat o presiune anormală, iar judecătoarea a dat o hotărîre ilegală. Clubul era în stare de neprogramare la momentul deciziei Comitetului Executiv. Dacă FRF mai aştepta două săptămîni şi lăsa în pace Craiova, oricum rămînea fără toţi jucătorii care aveau cereri la Comisii pentru a deveni liberi".

"N-am intenţionat să distrugem Craiova"
Şeful Federaţiei a continuat: "Aşa cum Robu de la Timişoara a trimis o delegaţie la FRF pentru a încerca să găsim o soluţie cu situaţia de la Poli, aşa putea să procedeze şi Craiova. Oricît ar comenta Ioaniţoaia prin Gazetă, intenţia Federaţiei n-a fost să distrugă Universitatea. Le-am trimis atunci două scrisori să-şi retragă acţiunile în justiţie, sigur puteau merge în civil cu litigiul cu Piţurcă, aveau tot dreptul".

"Sandu nu mai e în deplinătatea facultăţilor mintale! Ne-a exclus în 20 iulie, campionatul începea în 20 august, trebuia să treacă măcar două etape să ne pună în neprogramare. Dar n-aveau motiv! Restanţe la jucători nu existau!" (Adrian Mititelu, patron U Craiova)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.