Campionate

VIDEO Valencia dă vina pe arbitraj pentru eşecul cu Real: ”Le e frică de granzi”

+4 Foto
Valencienii se simt nedreptăţiţi de arbitraj după meciul cu Real.

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Semnalizat de trei ori aiurea în ofsaid, în poziţie de singur cu Casillas, Soldado acuză şi alte două mari gafe. Henţ la golul doi al madrilenilor plus un penalty refuzat ”liliecilor”.

Real a luat o opţiune importantă pentru calificarea în semifinalele Cupei Regelui, după 2-0 în turul cu Valencia, dar, dincolo de paradele lui Casillas şi de noroc, trupa lui Mourinho a fost serios ajutată de arbitri. "Liliecii" au explodat la sfîrşitul meciului şi au făcut praf brigada care a oficiat pe "Bernabeu"!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Le e frică să-i prejudicieze pe granzi. Există unii care nu rezistă presiunii puse de Madrid şi nu s-au ridicat la nivelul partidei. Ofsaidurile, penaltyul la Jonas, henţul de la gol sînt lucruri ce ne periclitează obiectivul. Sîntem neputincioşi, dacă protestăm ne suspendă!", s-a înfuriat Soldado. "Sînt revoltat, ca toţi fanii! Am jucat excelent, dar nu ne putem bate cu astfel de elemente", tună şi preşedintele Llorente.

Golgeterul Valenciei a fost oprit de asistent de trei ori (minutele 22, 58 şi 65), în situaţie de singur cu Iker, fără să fi fost în ofsaid! Muniz Fernandez n-a văzut ţinerea de tricou a lui Carvalho în careu (50) şi, se mai plîng oaspeţii, că Higuain ar fi atins mingea cu mîna, şi nu Guardado, la al doilea (auto)gol.

Di Maria amendat
Acuzaţiile lansate de Di Maria după remiza albă cu Osasuna îl vor costa o amendă de 1.500 de euro. Arbitrii l-au reclamat la Comisia de Disciplină pe mijlocaşul argentinian care s-a plîns că Real a fost privată duminică de un succes la Pamplona. Soldado l-a şi ironizat: "Di Maria a fost toată săptămîna cel mai bun jucător de la Real. A pus presiune extraordinară pe arbitri şi rezultatul s-a văzut imediat".

"Incredibil, sînt indignat! Aşa ni se întîmplă mereu cînd jucăm pe Bernabeu, este un deja vu. Cînd nu sînt de vină arbitrii, ne defavorizează arbitrii" (Roberto Soldado, atacant Valencia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.